Про це вона сказала в ефірі програми “Культ Особистості” з Русланом Бізяєвим.

“Якось я вела захід, де за золотим столом сиділо 5 чоловіків... Це історичні постаті... Це був Леонід Данилович Кучма, був Володимир Путін, був Віктор Янукович, а з лівого боку сиділи пан Медведчук та пан Медведєв... Спочатку, я пам'ятаю, що у мене було відчуття, що це не люди живі з крові та плоті, а це просто карткові фігури. Як пішаки на шахівниці. Від них походить енергетика неживого об'єкта”, - сказала Сніжана Єгорова.

Вона зазначила, що вона намагалася “емоційно доторкнутися” до Путіна, але він ніяк не реагував.

“Він не з плоті та крові. Він має якісь гіпнотичні якості. Я так думаю. Найживіший і найпрекрасніший, і мій найулюбленіший – це Кучма. Леонід Данилович – він був чудовим. Він усіляко давав зрозуміти як господар, а тоді був президентом, що він оберігає, захищає мене. Тому що я відповідаю за артистів”, - додала Єгорова.

За її словами, потрібно мати великі фізичні здібності, щоб витримувати навантаження на президентській посаді.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Сніжана Єгорова зазначила, що великі політики мають емоції, але оскільки вони є їхньою слабкістю, то вони їх можуть показати тільки в бункері.

Як повідомляв Знай.ua, Олексій Сидельников заявив про Майдан, що переляк Кремля був дуже сильним.

Крім цього, Знай.ua повідомляв, що Вадим Трюхан зазначив, що Китай став конкурентом США навіть у США.