Її слова пролунали в ефірі програми «Що далі?» на каналі «Знай 24».

«Нардепи закликають інших до вакцинації, але самі не поспішають проходити її. Тому для мене головне питання полягає не в тому, як червона зона вплине на роботу парламенту, а в тому, чи може взагалі щось на неї вплинути. У нас усі заходи йдуть за планом, тільки цей план роздають після закінчення. Щодо можливого закриття Верховної Ради на карантин, то я думаю, що монобільшість швидко проголосує за можливість ухвалювати законодавчі акти в режимі онлайн. І навіть відеокамери навряд чи будуть обов'язковими, тож фактично голосувати зможе будь-хто. При цьому нам повторюють як мантру: ми всі знали, що восени буде загострення, оскільки це сезонне захворювання. Так, усі знали – але ніхто нічого не робив», – каже гостя програми.

За її словами, виявилося сперечання між законодавством та діями уряду.

«Виявилося, що є якісь права людини, про які говорять юристи. Адже в законі чітко перераховані документи, які потрібно пред'являти при перетині кордону», - зазначає Оксана Бєлякова.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше надавалася докладна інструкція, як перевірити свій COVID-сертифікат через мобільний застосунок «Дія».

Також Знай.ua повідомляв, що поліція влаштувала у міжміському автобусі облаву на пасажирів без COVID-сертифікатів.