Про це він розповів у програмі Мирослави Бобровської «Як насправді?».

Передусім гість програми зазначає, що Харків, Херсон та Одеса – три регіони України, де є найбільша небезпека розгортання сепаратистського руху. «Безумовно, частка впливу Росії у Харкові є дуже високою», - констатує він. За словами Курбана, тут концепція «русского міра» вкорінена чи не найглибше в усій Україні.

З іншого боку, зазначає експерт, найбільше харків’ян цікавлять економічні питання, а вже потім – політичні. «У Харкові розуміють, що завжди матимуть свій хліб з маслом, а якщо домовляться з владою – то і з ікоркою», - підкреслює він.

Курбан переконаний, що Харків радше намагатиметься покращити своє становище в Україні, аніж зважиться на сепаратистські дії. «Він не буде, окресливши голову, кидатись у всякі сепаратистські авантюри», - підкреслює гість програми. Принагідно він згадує, що у 2014 році у Харкові вже розгортався сепаратистський рух, але нічого не вийшло.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Курбан розповів, що Харків є Східною Пальмірою України.

Також Знай.ua писав про те, що Курбан розповів, з чим пов'язано загострення на Донбасі.