Її слова пролунали в ефірі програми «Що далі?» на каналі «Знай 24».

«Я стою на боці усіляких свобод від свободи слова до свободи пересування. Тому мене будь-які обмеження, м'яко кажучи, пригнічують – це найлегше слово, яке тут можна застосувати. Будь-яка людина має право вибору. Я підтримую і прихильників вакцинації, і противників, аби це був вільний вибір. Тому я і просила їх перестати сваритися між собою, адже кожна людина має право на свою точку зору. Щоправда, я мало вірю в те, що ці обмеження допоможуть країні – адже ми переживаємо вже не перший локдаун, проте хворіємо. Влітку у нас все було добре, всі відпочили, включно з депутатами – а восени раптом з'явилися такі шалені показники», - каже гостя програми.

Вона висловила подив із цього приводу.

«У підтасовування фактів я вірити не хочу, але нинішній сплеск захворюваності спостерігається не тільки в Україні, а й в інших країнах. Тому я не вірю в користь обмежень, тим більше, що українців взагалі неможливо загнати в якісь рамки. І чим жорсткіші ці рамки, тим сильніше люди чинитимуть опір», - вважає Лариса Дроздова.

Популярні новини зараз
На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю 2,64 грн за кВт – це ще халява: яким буде новий тариф на електроенергію Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше стало відомо, як можна отримати COVID-сертифікат без вакцинації.

Також Знай.ua повідомляв, що політолог Оксана Бєлякова прокоментувала введення у Києві червоної карантинної зони.