Про це вона розповіла у своєму новому блозі у YouTube.

«Благо даруєш – благо приймаєш. Ось так воно працює. Щоб бути благополучними, потрібно обов'язково бути вдячними. Є такий принцип: якщо радієш малому, приходить і велике. Подивіться у вікно, якщо там сонечко і хороша погода – порадійте цьому. Бог дав вам хороший день, просто подякуйте йому за це. Навіть якщо ви подивитесь у вікно, а там дощ, тоді подумайте, що ви зараз перебуваєте в комфорті, навколо вас зараз є мікроклімат, в якому вам добре і подякуйте за це тим, хто доглядає вас», - розповіла вона.

Романова сказала, що для обряду благополуччя потрібно взяти не менше 30 монет, які вам пам'ятні, і дві чашки. Перед тим як робити обряд, повідомила вона, ви можете попросити у вищих світлих сил про розширення, зміцнення та наповнення вашого грошового каналу. Щоб грошовий канал був готовий, вважає вона, потрібно попросити, щоб вам його розширили та зміцнили і вже тільки після цього наповнили.

«Я взяла монетку з однієї філіжанки, подякувала собі за щось зовсім невелике, що я для себе зробила і переклала в іншу філіжанку. Тим самим я запустила благо у світ, і я обов'язково отримаю щось від світу, Всесвіту та інших людей. Треба завжди починати з себе і це не егоїзм, не забувайте про себе, тому що ніхто про вас не дбатиме більше, ніж ви самі про себе. Якщо ви самі про себе не піклуватиметеся, то і ні про кого іншого теж не зможете піклуватися по-справжньому. І так щодня! Ви повинні поставити дві філіжанки з монетами, перекладаючи їх, і дякувати собі та своїм близьким», - резюмувала вона.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Розалія Романова розповіла, що вам дає цифра 1 в даті народження.

Також Знай.ua публікував слова Прокопюк: «Психолог – це не професія. Це покликання і відповідальність».