Про це він сказав в ефірі програми "Що далі" з Вікторією Панченко на каналі "Знай 24".

Олександр Солонтай розповів, чому в Україні така низька явка на довиборах.

“Одна з таких масово національних причин — це трохи розчарування політикою. Тобто загалом українське суспільство станом на кінець 2021 року переживає розчарування у політичних процесах… Об’єктивно — були ж піки. Люди йшли на президентські вибори, на парламентські вибори, на місцеві вибори. Були національні кампанії. І об’єктивно — люди стомлюються. Люди стомлюються від політики. Яке б не було у людей задоволення, люди від цього задоволення стомлюються”, - сказав Солонтай.

Він зазначив, що люди нещодавно мали різні цикли виборів, іноді по кілька разів. Через це вони наситилися виборами, а їх змушують знову на них іти.

“Люди від цього втомилися. Це об’єктивна історія. В усіх країнах світу така ситуація. Коли було багато виборів національних, а потім якісь дрібні вибори… Тому явка падає”, - додав Олександр Солонтай.

Популярні новини зараз
ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Лариса Дроздова заявила, що вона стоїть на боці усіляких свобод, від свободи слова до свободи пересування.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Олег Семінський розповів, до чого призвела енергетична політика української влади.