Фрагмент свого виступу він опублікував на своїй сторінці Facebook.

«Прозвучало, що президент України має унікальну повноту можливостей, яку не мав жоден президент: ручний Кабмін і ручна Верховна Рада, особливо після обрання Стефанчука спікером», - зазначив Ніколаєнко.

За його словами, президент має не тільки повноту влади, а й повноту відповідальності за те, що відбувається у державі.

«Він нікого не запросив фахового, щоб вирішувати питання. Відповідно Україна з літа не готувалася, як це зазвичай відбувається нормально, до опалювального сезону. Те, що змінюють посади губернаторів на те, щоб депутати пройшли до Ради під прапором «Слуги Народу» – це ганьба. Те, що набирають з вулиці міністрів і фахові люди відмовляються йти у цей уряд – це показник довіри до влади», - зазначив Ніколаєнко.

За словами народного депутата, керівництво нашої держави є вкрай непрофесійним, через що виникає проблема непрофесійності уряду загалом, що призводить до прийняття неправильних рішень та помилок, як, наприклад, з підготовкою до опалювального сезону.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

«Коли людина обрана, свідома, відповідальна, хоче щось робити і відчуває свою некомпетентність: я некомпетентний у багатьох речах і я ніколи туди не полізу. Ми ж не займаємось самолікуванням, і операцію сам собі не робиш, а кличеш лікаря», - підкреслив Ніколаєнко.

Як повідомляв Знай.ua, Ніколаєнко заявляв, що податковий закон №5600 стане нищівним ударом для української економіки.

Також Знай.ua публікував слова Олексія Мовчана: Мораторій на експорт брухту вкрай необхідний, щоб захистити українців від втрати робочих місць.