Про це він сказав у програмі Сергія Дойка «Особистість».

На його думку, політики використовують цей канал як засіб для власного піару.

«Те, що на вулиці відбувається – це одне. А що відбувається з економікою, що відбувається зі справедливістю елементарною по відношенню до людей – це зовсім інше. Це залежить від влади. Тому варіантів інших немає, тільки брати цю владу і реально дбати про людей. Бо 30 років ми живем у цій країні незалежній, і 30 років ніхто ніколи про людей не дбав. Всі тільки розповідали казочки, на які люди велись, кожного разу плювались, проклинали тих, за кого вони голосували. Але не змінилось нічого, люди як животіли – так і животіють. Як виїздили на заробітки за кордон – так і виїжджають», - міркує він.

Він назвав цинізмом використання колишнім президентом Петром Порошенком втручання в церковні справи України.

«Він раніше був парафіянином Московського патріархату. Ходив, ікони носив у ризах, навіть фотографії є. Потім він став страшенно православним уже нашого, Київського патріархату, і займався томосом. Це для України, для православ’я. Зробив це, і ми бачимо в Зарваниці Тернопільської області греко-католицьку всеукраїнську прощу, він туди приїздить ледь не греко-католик і піариться на цьому. Це поліконфесійність якась? Думаю, насправді людина до Бога має далеке відношення. Просто користується цим, цинічно обманює людей. Він був цинічний політик, про це я говорив. Про те, як на церкві піаряться, підкупляють священників. Це, на жаль, повальне явище, і на Західній Україні теж», - робить висновок Тарасенко.

Популярні новини зараз
В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

Знай.ua повідомляв пояснення Олеся Донія, чому кожна влада в Україні думає, що вона прийшла назавжди.

Також Знай.ua повідомляв, що Олексій Гарань розповів про особисті та суспільні трансформації: від віри в комунізм до незалежної України.