Про це він розповів у програмі Karabas.live із В'ячеславом Матюхіним.

За його словами, плани змінюються так швидко, що доводиться коригувати рішення.

«Ще місяць тому це питання було актуальним, а зараз ми готуємось до ближніх подій. Так далеко ми вже не закидаємо каміння. Ближня подія – ми розраховуємо ще цього року зробити тур Україною. Потім у нас у планах є Америка, Канада – з програмою «Емігранти», ми думаємо покататися та спробувати свою версію вертикальних концертів десь там, за кордоном», - розповідає гітарист.

Він пояснив, що як правило за кордоном на концерти рок-гурту Green Grey приходять емігранти – публіка, яка виросла на улюблених хітах. Але, судячи з усього, колаборацій з американськими знаменитостями не буде.

«З огляду на те, що ми – інтепенденд-група і ніколи особливо не прив'язувалися до великих корпорацій, ні. У принципі всі ці колаби працюють на шоу-бізнес. Наприклад, Тіна Кароль та Snoop Dogg. Ось зібрали в купу всіх з одного лейблу, попросили Snoop Dogg: «Чувак, ну, качни!». Впевнений, що Тіночка тут записувала свій трек, запулила їм туди. Там теж чувачок якийсь молодий, та Snoop там потанцював. Це має бути по-дружньому. О п'ятій ранку, ти на Манхеттені у квартирці сидиш із суперзіркою, і ти так йому взагалі перейнявся, що він просто наступного дня тебе не забув і записав з тобою якийсь колаб», - каже Дизель.

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, народний артист Грузії Георгій Церетелі поділився своїми враженнями від нещодавньої поїздки до Києва.

Також Знай.ua повідомляв, що Колекціонер і галерист Максим Волошин переконаний, що українське мистецтво має всі шанси вийти на світовий ринок і стати трендом.