Професійні лікарі повідомили дуже корисну і важливу інформацію для жителів України. Експерти розповіли, як правильно харчуватися восени, щоб зберегти хорошу форму.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «аспекти»

Відомі американські дієтологи виконали дуже хорошу роботу і вирішили поділитися своїми дослідженнями, в яких розповіли, як не набирати зайвий весь в осінній період.

Варто відзначити, що позбутися зайвої ваги в таку пору допоможе гарбуз, яблука і брюссельська капуста.

Американські експерти радять приділяти особливу увагу гарбузу, так як він може допомогти знизити зайву вагу. Цей чудовий продукт складається на 90% з води, а також має в своєму складі корисні вітаміни і мінерали.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Гарбуз по-корейськи, фото: вільне джерело
Гарбуз по-корейськи, фото: вільне джерело

Професійний доктор Джинан Банна заявила, що гарбуз дуже багатий клітковиною, що зробить ваш організм набагато міцніше і здоровіше.

Крім цього, експерти радять не викидати насіння з гарбуза, воно включає в себе дуже багато корисних речовин, таких як, магній, цинк, білок і багато інших. Ці насіння можна просто додавати в салати і вживати у вигляді їжі.

Яблука - дуже корисний фрукт для людського організму. Вони допоможуть не тільки знизити вашу вагу, але і дадуть дуже багато необхідних інгредієнтів.

Яблука, скриншот youtube Кухня наизнанку
Яблука, скриншот youtube Кухня наизнанку

Також, із зайвою вагою допоможе боротися брюссельська капуста. За словами експерта Лізи Янг, цей продукт ідеальний для схуднення.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", у мережі розповіли, як годувати кастрованого кота.

Нагадаємо, що українцям розповіли, як приготувати вино з варення.