Про це вона розповіла у своєму новому блозі на YouTube.

«Цифру три я пов'язую з рожевим кольором і насамперед цифра три - це вміння слухати та чути. Потрібно розуміти, що цифра три є в даті народження приблизно у 20% людей. Трійка є у тих людей, які народилися у третьому місяці та у людей, які народилися 3, 13, 23, 30 та 31 числа, та й у кожному десятилітті є третій рік. Якщо ви входите в ці 20%, то це означає, що людина в будь-якому випадку може побудувати свою комунікацію так, що вона заслужить довіру іншої людини», - розповів він.

Романова сказала, що така людина зможе зробити так, щоб її почули, тому що вона чує, що цікавить іншого, може підлаштовуватися, маніпулювати і це в хорошому сенсі цього слова. Люди, в яких є трійка в даті народження, вважає вона, це такі собі маніпулятори та артисти. Вони кажуть, що жінка з нічого може зробити салат, зачіску та істерику, повідомила вона, це якраз жінки трійки, а решта у них лише навчається.

«А ось ті, хто має трійку, навіть якщо у них немає якихось інших особливих талантів, можуть побудувати свої стосунки з вчителями, однокласниками, однокурсниками. Це буде так, що їм дадуть списати, поблажку або другий шанс і вони завжди отримуватимуть оцінки вище, ніж інші люди з такими ж здібностями, але без трійок. І ще будь-яке по батькові у жінки, яке закінчується на літери В, Н та А. Адже літера В - це якраз і є трієчка», - резюмувала вона.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Розалія Романова розповіла, що вам дає цифра 1 в даті народження.

Також Знай.ua публікував слова Прокопюк: «Психолог – це не професія. Це покликання і відповідальність».