Про це йдеться в офіційному повідомленні на сайті компанії.

В ДТЕК Енерго повідомили, що через мінімальне навантаження на інші підприємства теплової генерації, ТЕС компанії змушені нести підвищене навантаження та компенсувати дефіцит електроенергії в системі.

«Лише наприкінці жовтня в системі працювало одночасно від 28 до 30 блоків ТЕС ДТЕК Енерго із близько 36 усіх працюючих в енергосистемі блоків ТЕС та ТЕЦ. Відтак відпуск компанією електроенергії у жовтні склав рекордний за останні 9 місяців обсяг - майже 2,5 млрд кВт*год. Це на 15% вище показника жовтня минулого року», - повідомили в ДТЕК.

За словами генерального директора ДТЕК Енерго Ільдар Салєєва, у випадку подальших простоїв іншої генерації, ТЕС ДТЕК будуть готові нести додаткове навантаження.

Нагадаємо, у січні-жовтні на шахтах ДТЕК Енерго видобули 13,7 млн т газового вугілля. Всього у цьому році компанія планує видобути 17 млн т вугілля. На сьогодні обсяги законтрактованого компанією палива із Польщі, США, Казахстану перевищили 0,7 млн т.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще