Про це він розповів у новому випуску програми «Прогноз» із блогером Любов'ю Завальнюк.

«Місяць завжди відповідає за вроджене щось, якщо у людини Місяць уражений у гороскопі, то ця людина часто хворіє, відбуваються складні ситуації, кармічні проблеми. Місяць у зодіакальному знаку Рак дуже часто вражає шлунково-кишковий тракт, якщо Місяць у Леві, у людини часто пульсує серце. Місяць у Козерозі – це біль колін, кісток, небезпека ревматизму. Місяць та ще не відкрита планета Прозерпіна відповідають за наше здоров'я та життєдіяльність», - розповів він.

Росс сказав, що буде дуже складна ситуація у листопаді, тому що Меркурій і Марс входять у знак смерті Скорпіон. Поки Меркурій буде з'єднуватися з Марсом у знаку Скорпіон, вважає він, буде дедалі більше смертей, десь між 7 та 15 листопада буде пік. До місячного затемнення ми вийдемо на плато, повідомив він, це буде 19 листопада і потім різко на спад підемо у двадцятих числах. Тому що різкі та жорсткі аспекти опозиції Урана та Сонця, наголосив він, спостерігатимуть у середині листопада.

«У листопаді краще не літати літаками і категорично протипоказано виїжджати в ожеледицю. Усім потрібно міняти шини заздалегідь, тобто переходити на зимові. У другій половині місяця у людей може виникати печінкова та ниркова недостатність. Коронавірус піде на спад у двадцятих числах, як тільки почнуть складатися сприятливі аспекти особливо Венери, Урана. Коли Меркурій пройде диском Сонця, тоді буде згладжена ситуація. Тому будуть сильні сонячні бурі – це можуть відчути на собі сердечники особливо на початку та в середині місяця», - резюмував він.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Розалія Романова розповіла, що вам дає цифра 1 в даті народження.

Також Знай.ua публікував слова Прокопюк: «Психолог – це не професія. Це покликання і відповідальність».