Про це він розповів у розмові з ведучим програми «Карабас.LIVE» В’ячеславом Матюхіним.

Стосунки з журі Х-фактора не склалися, за його словами, з самого початку. Особливо з Андрієм Данилком.

«Мабуть, він не любить Вакарчука. Він топить просто проти нього, і я потрапив під цю саму роздачу. Настя Каменських була за те, щоб мене не взяти в ефір, разом з Данилком. Я був з Поляковою в команді. Хоча було цікаво. Спочатку був у хлопців в команді, а потім за годину мене перевели в «35+». Мені немає ще 35, це теж мені образливо. Тобто хотіли відразу злить. Коротше, я не знаю. Це все – елементи шоу. Я кажу, як було», - ділиться враженнями музикант.

Він має власний досвід участі в популярних шоу, хоча й зізнається, що потрапити до них було непростим завданням.

«Вже десять сезонів Х-фактору, люди наїлись одним і тим самим. Продюсери шоу шукають якісь інші методи, як «завлекать» туди нових талантів. Звичайно, когось беруть із вулиці, а комусь телефонують, когось запрошують, можливо, когось із закордону. В моєму випадку я двічі ходив на «Голос», мене не брали, і так само на Х-фактор, «Україна має талант». От ходив, прочовгав усі штани, нікуди мене не брали. Був зеленим ще тоді, мабуть. Ну, і був ще футболістом діючим, грав, але хотілося ще мати цікаве щось у своєму житті. Тож ходив на вокальні шоу», - міркує виконавець.

Популярні новини зараз
Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним" Чи варто зберігати заощадження у доларах: експерти пояснили, чого чекати від курсу Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень
Показати ще

Відносини з артистами підтримувати тяжко: «Вони в своїх планах і роботах. Так само з В’ячеславом Вакарчуком. Ми двічі виступали разом: у Харкові і Києві», - каже Грохоцький.

Як повідомляв Знай.ua, Тодорюк розповів про гастролі гурту «Авіатор»: Спочатку треба мати валізу грошей.

Також Знай.ua повідомляв висловлювання Олени Омаргалієвої про дует TamerlanAlena: Ми не закривали дует, просто хочемо реалізовувати творчість кожен свою.