Артисти розповіли про свій дует у програмі «Карабас.LIVE» з ведучим В’ячеславом Матюхіним.

«Разом ми вже більше 11 років. Вийшов альбом до 10-річчя нашої спільної творчості. Наступний альбом буде до 20-річчя. Кожні 10 років ми будемо випускати по альбому. Жиган випустив нову пісню, каже: правда, не знаю, кому вона зараз потрібна», - жартує Тамерлан.

Співак міркує про те, що насправді відчувають артисти: професійне вигорання або просто втому?

«Так це круто, коли ти відмовляєшся від того, чим займаєшся кожен день. Ти знаєш, що у тебе роками все вибудувано, все чітко. Ти максимально сфокусований на своїх завданнях, цілях і так далі. Ти кожен день робиш практично одну і ту ж роботу: пишеш пісні, виступаєш на концертах, ці переїзди і так далі. У будь-якому випадку, ти втомлюєшся від цього, звичайно, тому що у тебе «день бабака», кожен день одне і те ж. Природно, для цього потрібна якась зміна обстановки. Поїхати в Майямі... Ми взагалі про це не думаємо і не хочемо розвивати цю тему далі», - говорить він.

Його дружина і колега по дуету Олена каже: «Доки не будемо втомлюватися, ми будемо працювати». Вона також розповіла про сольну кар'єру. «У мене є мій сольний трек, який ми випустили у минулому році. І далі ми не закривали дует, просто хочемо реалізовувати творчість кожен свою».

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Астролог побачив у травні "лихо" для України Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

«В Олени будуть з'являтися сольні речі, можливо хіти ще з кимось ще. Ви бачили, як кубик Рубіка крутиться? Ось і ми приблизно так і робимо», - уточнює Тамерлан.

Як повідомляв Знай.ua, Купцова розповіла про перший сольний концерт.

Також Знай.ua повідомляв твердження Георгія Церетелі, що Треба бути академіком грузинського застілля.