Його слова пролунали в ефірі програми Що далі? на каналі «Знай 24».

«Нашим партнерам потрібна передбачуваність, потрібне розуміння, що відбувається в Україні. Нинішній ультраглобалістський проєкт передбачає зведення національних держав до регіонів, і щодо цього в очах авторів проєкту Україна не відрізняється від, наприклад, Ефіопії. В усьому світі триває демонтаж старого ладу, знищення рудиментів глобальної імперії – Радянського Союзу. А СБУ – це багато в чому рудимент КДБ і тому її хочуть прибрати. Суспільству наполегливо вселяється думка, що це – жахливий монстр, який тисне на всіх, він є антидемократичним та антинародним», - каже гість програми.

За його словами, насамперед йдеться про скорочення повноважень цього відомства.

«СБУ збираються позбавити правоохоронних функцій та повністю направити на контррозвідку. Власне, це завдання і позначене першим у законі про СБУ, хоча там є й елементи розвідки», - зазначає Володимир Мулик.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше він назвав причиною всіх українських Майданів відсутність у країні серйозних еліт.

Також Знай.ua повідомляв, що Мулик вказав на подібність та різницю між усіма трьома Майданами.