Свою думку він висловив у програмі Мирослави Бобровської «Як насправді?».

«Якщо в країні немає серйозних еліт, а тільки псевдоеліти, як у нас, то Майдани будуть повторюватися. Існує ризик, що країна розділиться навіть не на регіони, а на окремі будинки. В результаті Майдану до влади прийшов Порошенко, але будь на його місці хтось інший – нічого б не змінилося, принаймні, в добру сторону. Хтось міг би взагалі розвалити країну по Дніпру, а Росія могла б ще й профінансувати цей сценарій. Щодо Майдану потрібно знати, що там силовики - це не сторона конфлікту, а просто інструмент, хоча й озброєний», - вважає гість програми.

Він закликає звернути увагу в першу чергу на питання власності.

«Що кому належало до Майдану, то тим належить і зараз. Ось тільки в Україні не люблять тих, хто ставить питання про це. А вже якщо запитують з-за кордону, тоді все списують на роботу іноземних спецслужб», - каже Володимир Мулик.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше він вказав на схожість і відмінність між українськими Майданами.

Також Знай.ua повідомляв, що, за словами Мулика, багатьом країнам невигідно посилення України, в тому числі з військової точки зору.