Її слова пролунали у програмі «Що далі?» на каналі «Знай 24».

«Міжфракційне об’єднання – це не партія, тут в основі не ідеологія, а спільні цінності. Ми у парламенті разом працюємо вже два з половиною роки, усі депутати знають і один одного, і цінності один одного. Тут головна цінність – професіоналізм. У «Розумній політиці» насамперед зібралися професіонали. Кожен глибоко розуміється на своїй сфері: хтось у спорті, хтось в освіті, хтось в енергетиці. У нас є чудові юристи. Одним словом, професійний рівень цих людей не викликає жодних сумнівів. Тим членам «Розумної політики», які належали до «Слуги народу», як і я, дуже важко пропонувати якісь свої ініціативи чинній владі. Але люди, які прийшли робити справу, завжди прагнутимуть знайти шлях до реалізації своїх ідей», - зазначає парламентар.

За її словами, такі ідеї мають усі члени «Розумної політики».

«Я, наприклад, знаю, як навести лад в енергетиці або провести реальну деолігархізацію. Ми не просто сидітимемо і натискатимемо кнопки по мільйону поправок», - каже Людмила Буймістер.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше вона звинуватила голову парламентської фракції «Слуги народу» Давида Арахамію у підіграванні Росії.

Також Знай.ua повідомляв, що Буймістер засудила ідею експропріації приватного газу.