Його слова пролунали у програмі «Романенко. Бесіди».

«У серіалі «Слуга народу» потрібно відокремлювати третій сезон від перших двох. Він знімався безпосередньо перед виборами та мав явну пропагандистську спрямованість. І в серіалі Голобородько остаточно перемагає саме цього сезону. Щодо перших двох, то я припускаю, що вони знімалися за результатами соціологічних опитувань – творці серіалу орієнтувалися на ті теми, які займають уми людей. Якщо дивитися «Слугу народу» просто як серіал, то незрозумілий зв'язок між епізодами. Так само йде справа у фантазіях людини. Творці серіалу просто оформили у ньому фантазії українців, не надто замислюючись про те, як це на них вплине», - вважає гість програми.

На його думку, на матеріалі цього серіалу можна дослідити колективну несвідомість українського народу.

«Зеленський, по суті, був обраний як втілення Голобородька. Він виграв вибори шляхом серіалу, але це лише очевидний бік справи. Недарма його головне завдання на виборах було не говорити нічого зайвого, не ламати образ. Далі потрібно буде вивчати неочевидну частину – те саме колективне несвідоме та його практичне оформлення», - каже Олег Хом'як.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, актор Станіслав Боклан, виконавець ролі прем'єр-міністра Юрія Чуйка у серіалі «Слуга народу», вестиме шоу «Хто хоче стати мільйонером?», яке в минулому вів Зеленський.

Також Знай.ua повідомляв, що цей актор опублікував своє спільне фото із дружиною.