Про це він розповів у новій програмі «Головне» на каналі «MY.UA» з блогером Катериною Павловою.

«Аваков може створити свою політичну силу, але я думаю, що він людина досить розумна і швидше за все гратиме з кимось у команді. Можливо з Гройсманом чи Яценюком, просто у них рейтинги не дуже високі. Якщо Аваков створить свою партію, то не зрозуміло, хто буде її електоратом», - повідомив він.

Біч української політики полягає в тому, впевнений він, що кожен окремий політик вважає себе політичним лідером та майбутнім президентом.

«Тому нашим політикам складно об'єднуватись у якісь команди. І взагалі в українській політиці дуже складно йде процес домовленостей. Договорняки, щоб розділити якісь бізнеси та гроші, вони є, а от домовленості, аби поступитися амбіціями та стати другим у сильній команді немає. Скоріше люди стануть першими у слабкій команді. Тому таке гетьманство в українській політиці завжди є. Вони можуть взаємодіяти на критиці влади та на якійсь опозиційності. Але щоб створити якусь об'єднану партію, я поки цього не бачу», - резюмував він.

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, за словами Олексія Якубіна, який назвав реальні причини заяв Арсена Авакова проти РНБО.

Також Знай.ua писав про те, що Максим Ялі заявив, що при об'єднанні політиків їхній рейтинг не підсумовується.