Про це він розповів у програмі Мирослави Бобровської «А як насправді?».

«Аваков, який був однією з головних опор режиму Зеленського, закликає до об'єднання тих політиків, які є збитими льотчиками і, маючи високий антирейтинг, мають певний рівень підтримки», - зазначив Ялі.

За словами експерта, Аваков закликає політиків об'єднатися, щоб скласти політичну противагу чинній владі.

«Мені дуже складно уявити, щоб усі амбітні політики, які обіймали посади глав урядів, якщо брати особливо Тимошенко, могли об'єднатися. Вони дуже різні за своїми поглядами», - наголосив Ялі.

Як зазначив політолог, найчастіше за подібних об'єднань рейтинг усіх політиків не підсумовується і подібні об'єднання зазвичай не дають плюсів або якоїсь мінімальної переваги.

Популярні новини зараз
Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним" ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

«Він (Разумков, - Ред.) хоче виправдати надії тих виборців, які розчарувалися в Зеленському», - сказав Ялі.

Як повідомляв Знай.ua, Андрій Вігірінський заявив, що перестановки потрібні не уряду, а Банковій.

Також Знай.ua публікував слова Надії Савченко: Зараз я бачу тільки зграю старих політиків, яких забиває молода зелена поросль.