Про це він розповів у програмі Мирослави Бобровської «А як насправді?».

На думку гостя програми, жодні перестановки в уряді не змінять ані зовнішньополітичну, ані внутрішньополітичну ситуацію в Україні. «Просто ці перестановки – єдине, на що вистачає фантазії. Адже наша політична еліта має дуже бідний набір засобів. Можна ще спробувати когось посадити, але зараз це вже не спрацьовує», - пояснює він.

За словами експерта, аби перестановки були результативними, варто сфокусуватися не на тих, кого змінювати, а на тих, від кого залежить політика. Зокрема, каже Вігірінський, кадрові питання треба ставити Корнієнку або Арахамії, адже саме їхніми людьми вважають певних міністрів. Тим не менш, констатує він, члени Кабінету Міністрів є ставлениками людей без посад. «Можливо, варто задуматися не про самих міністрів, а про тих, хто пропонував їхні кандидатури?», - слушно запитує гість програми.

На його думку, перестановки потрібно проводити саме на Банковій, а не в Кабміні. Тим не менш, підкреслює Вігірінський, цього не відбувається, оскільки сьогоднішній розклад абсолютно підходить Офісу президента.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Шендибило назвав причину звільнення Тарана з посади міністра оборони.

Також Знай.ua писав про те, що Кучухідзе прокоментував зміну спікерів у Верховній Раді України.