Про це він розповів у програмі «Что Дальше?» на каналі «Знай 24» з ведучою Вікторією Панченко. Спочатку Кучухідзе прокоментував зміни спікерів та віцеспікерів українського парламенту.

«Всі ці перестановки спрямовані на консолідацію позицій всередині фракції, що керує. Аби в них не було розбіжностей чи роботи одне проти одного. З боку партійного будівництва, підхід абсолютно класичний. Тому я думаю, що Корнієнко посів посаду віце-спікера, бо дає надію, що всередині команди триматиметься одна позиція. Який буде результат при новому спікері — будемо дивитися», - так коментує кадрові зміни Антон Кучухідзе.

Щодо відходу депутатів з партії «Слуга народу» Кучухідзе також висловив свою думку.

«Можу визначити вирішальний фактор. Через рік стартує виборча кампанія і їм потрібна єдина команда. Коли будуєш партійну структуру, необхідно мати єдність, аби правильно доносити меседжі, щоби населення бачило єдину команду. Тому я впевнений, що з кандидатами на вихід будуть консультації і якщо депутати проявлять готовність працювати в команді, то вони залишаться», - коментує політолог Антон Кучухідзе.

І наостанок політолог відповів на чутки про вихід Дмитра Разумкова з фракції «Слуга народу».

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

«Думаю, що партія через це не хвилюється. Я бачив інформацію, що ніби-то Разумков залишається у фракції. За законом, він лишається за квотою цієї фракції», - таку думку висловив Кучухідзе.

Нагадаємо, раніше Знай.ua публікував коментар Миколи Спірідонова щодо партії «Слуга народу».

Також Знай.ua писав про призначення Олександра Корнієнка першим заступником голови ВРУ.