Про це він розповів у програмі «Що далі?» на каналі «Знай 24».

Передусім гість програми зазначає, що жодної партії у західноєвропейському розумінні цього слова в Україні немає. Як пояснює Спірідонов, вони не хвилюються про те, що зміниться лідер, а також не мають ідеології, якої дотримуються більше кількох років. «В Україні, як правило, рейтинг партії – це і є рейтинг її лідера», - підкреслює він.

Водночас політичний консультант вказує на відсутність ідеології у «Слуги народу». «Це не партія, це група людей, які зараз при владі. І ось ця група розчаровує громадян швидше, ніж сам Зеленський», - пояснює він.

Спірідонов зазначає, що навіть рейтинг президента не здатен врятувати рейтинг партії. «Формула «цар хороший, бояри погані» існує, напевно, з часів Візантійської імперії. А «бояри» і справді надивачили хоч греблю гати», - міркує він.

Аби не бути голослівним, експерт нагадує про скандали, яких останнім часом відбувається все більше і більше, наприклад, порада продати собаку, слова Третьякової, водіння авто в нетверезому стані. До того ж, каже політичний консультант, самі «слуги» не надто роблять висновки.

Популярні новини зараз
Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Спірідонов розповів про політичне майбутнє колишнього спікера парламенту Дмитра Разумкова.

Також Знай.ua писав про те, що Гладких прокоментував перспективи формування парламентської коаліції.