Про це він розповів у новій програмі «Головне» на каналі «MY.UA» з блогером Катериною Павловою.

«Разумков з трибуни ВР сказав дійсно хорошу промову за винятком того, що я б йому порадив повторити трохи новітню історію України. Коли він сказав, що ніколи з крісла глави ВР не ставали президентами. Саме у 1991 році, коли Леонід Кравчук став президентом, то він став президентом прямо з крісла глави ВР. Після того як він виграв вибори, він ще кілька днів залишався головою ВР поки проходив підрахунок голосів», - розповів він.

Спірідонов сказав, що, мабуть, цей момент Разумков забув, тому що йому було 8 років і політикою він точно не цікавився, а історію він, мабуть, не довчив. Але в цілому рівнем освіти та інтелекту Разумков виділяється з більшості своїх колег, наголосив він, і якщо ми будемо враховувати його перспективу, то у нього точно є далекоглядна політична стратегія.

«І можливо за ті два з половиною роки, які у нас залишилися до планових виборів, про нього можуть в принципі й призабути. Тому що шахіст ферзя в один хід не підставляє та безперечно у нього є плани на майбутнє. Разумков не відповів на питання журналістів, чи піде він в президенти, тому що вся історія України показує, що від відкритої декларації своїх амбіцій потрібно якомога довше ухилятися. Хоча президентські амбіції Разумкова в експертних колах не були секретом вже десь рік», - резюмував він.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Антонюк розповів, хто може замінити Разумкова на посаді спікера ВР.

Також Знай.ua писав про те, що Дзівідзінський розповів, чому за останні пів року відбувається велика кількість кадрових ротацій.