Про це він сказав в ефірі програми "А як насправді" з Мирославою Бобровською.

"За останні пів року сталася маса кадрових ротацій. З влади йдуть останні персоналії, які самодостатні, з особистою думкою, і яку вони готові відстоювати. Припустимо, той же Аваков. І Разумков — це не просто прізвище в списку "Слуги народу". Це якийсь форпост... На сьогоднішній момент, кадрові ротації, вони керуються найпростішими принципами. Свій не свій, слухняний, не слухняний. Керований, або не керований. І прогнозований чи ні", - сказав Владислав Дзівідзінський.

За його словами, якщо людина стає незрозумілою Офісу президента — вона навряд чи зможе зайняти якусь посаду.

"Мені здається, що це така колективна прес-машина, яка проїдеться по депутатах, як мінімум, монобільшості. Яких збирають в Трускавці. І ми, з величезною часткою ймовірності, отримаємо 150 підписів під листами, які Арахамія попросив дати Разумкову... У випадку, якщо Разумкова знімуть, це, поки що, пасивний протест суспільства. Це явний публічний протест експертного середовища. І це дуже явний яскравий протест всієї політичної опозиції", - додав Дзівідзінський.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Доній пояснив, чому Разумков більше не підходить "Слузі народу".

Крім цього, Знай.ua повідомляв, що депутат Поляков порадів за Гонтареву: "Не даремно ж вона виступає з лекціями в Лондонській школі економіки".