Про це він сказав у новому випуску програми "Що далі" з Вікторією Панченко на каналі "Знай 24".

Олесь Доній заявив, що офіційно Офіс Президента не має відношення до процесу відставки голови Верховної Ради Дмитра Разумкова.

“Якщо я не помиляюсь, голова пресслужби і президент сказали, що ми не при ділах. Ми не в курсі. Такий самостійний, самодостатній політик Давід Арахамія, що може виступати навіть проти висуванця своєї партії. Зрозуміло, що за цим всім є рішення оточення президента. Я думаю, що не лише його персональне. А решта — виконавці”, - сказав Доній.

За його словами, Дмитро Разумков, як політична фігура, з’явився у команді Володимира Зеленського, як людина, що мала досвід у політиці.

“Цій команді не було кого виставляти до медіа, до вас, припустимо. І не було кому пояснювати політичні процеси. Ті, хто набивався збоку, були з певним бекграундом належності до інших політичних сил… В цій ситуації Разумков виявився абсолютно зручним. Він підійшов, на той момент. Він був в політичних процесах давно, обізнаний, з родоводом, якщо вже говорити про батька. І не був депутатом. Тобто, в безпосередній реальній політиці українській участі не брав”, - додав Олесь Доній.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Він зазначив, що через це Дмитра Разумкова покликали стати одним із фронтменів партії.

“От ці плюси, які були задіяні на початку, персонально для Разумкова виявилися в подальшому мінусами. Тому що виявилося, що так, Разумков обізнаний, але він має певні погляди ідеологічні. Певні позиції”, - підкреслив Доній.

Як повідомляв Знай.ua, Дзівідзінський розповів, які політичні партії потрібні Україні.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що депутат Поляков порадів за Гонтареву: “Не дарма ж вона виступає з лекціями в Лондонській школі економіки”.