Про це він сказав у програмі «Що далі?» з Вікторією Панченко на каналі «Знай 24».

За словами аналітика, у цьому плані все залежить від поставлених завдань. Зокрема, відзначає він, на посаді спікера ВР хотів би опинитися Стефанчук, він і надалі має такі амбіції. З іншого боку, каже Антонюк, Олена Шуляк на місці Разумкова працювала б м’якше. «Шуляк буде гнути лінію Єрмака. Стефанчук показав демоверсію, на що він готовий...», - міркує гість програми.

Окрім цього, відзначає він, цікавим кандидатом був би Федір Веніславський, конституціоналіст, а тому гарний варіант, від призначення якого робота парламенту не надто зміниться.

Тим не менш, сам Антонюк не впевнений, що Веніславський зможе впоратися з усіма поставленими завданнями. «Щоб поміняти Конституцію потрібні 300 голосів. І тут, при всьому бажанні, міняй спікера, чи не міняй спікера», - констатує аналітик.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Доній пояснив, чому Разумков більше не підходить «Слузі народу».

Також Знай.ua писав про те, що Дзівідзінський розповів, які політичні партії потрібні Україні.