Свою думку філософ висловив у програмі Руслана Бізяєва «Культ особистості».

«У новому складі парламенту «слуги народу» можуть з монобільшості стати основою для формування коаліції. Нехай навіть у них знизиться рейтинг, але він і в інших політичних сил буде не вище. «Слуги» не борються самі з собою, не намагаються отримати більше мандатів, ніж на минулих виборах – вони конкурують з іншими партіями, так що тут все відносно. Завдання «слуг» – добути стільки мандатів, щоб коаліцію не можна було створити без них. Втім, до виборів ще дуже далеко, і за той час може статися що завгодно. Так чи інакше, рейтинг цієї партії вкорінений в рейтингу президента», - зазначає гість програми.

За його словами, він легко може уявити собі Володимира Зеленського без цієї партії – але не партію без Зеленського.

«Я думаю, чим ближче будуть вибори, тим активніше оточення Зеленського стане вмовляти його йти на другий термін. Без нього «слуги» дуже серйозно просядуть. Тут потрібно враховувати ще один момент. Так, у нас партії лідерського типу, які обертаються навколо якогось політика. Але Зеленський – не член «Слуги народу», він і ця партія існують в політичному просторі окремо. Це як би подвійна зірка», - каже Валентин Гладких.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше він оцінив шанси України на статус регіонального лідера.

Також Знай.ua повідомляв, що Гладких прокоментував конфлікт між Дмитром Разумковим і більшістю партії «Слуга народу».