У новому випуску програми «Акценти» з ведучою Тетяною Резвін політичний аналітик Валентин Гладких розповів про внутрішньопартійні суперечки з Дмитром Разумковим.

«Разумков є членом пропрезидентської команди. А те, що в цій команді є різні люди з різними інтересами, що існує внутрішньопартійна дискусія, а подекуди, можливо, навіть суперечки, які можуть навіть переростати у конфлікти - це є нормальне явище для будь-якого середовища, де є люди. В непорозуміннях з Разумковим каменем спотикання став так званий закон про деолігархізацію. Але я не думаю, що з цього можна робити якісь далекосяжні висновки», - підкреслив він.

Гладких сказав, що суперечка зовсім не означає, що Разумков та Зеленський мають у своїх поглядах далеко розбіжні цілі, це зовсім не так. На разі питання не стоїть про відставку Разумкова, вважає він, тому що не можна говорити, що цей конфлікт неможливо розв’язати. Питання з відставкою може постати тільки тоді, впевнений він, коли Разумков буде заважати виконувати завдання, цілі й обіцянки, поставлені Зеленським.

«Якщо пропрезидентська фракція помітить, що Разумков діє у спосіб, який унеможливлює виконання передвиборчих обіцянок, то зрозуміло, що треба ставити питання про його майбутнє та про доцільність його перебування у кріслі голови Верховної Ради. І я думаю, що це в інтересах усіх виборців, тому що я як виборець зацікавлений, щоб ті політичні сили, які ми обираємо до парламенту, виконували свої політичні обіцянки. Але наголошую, що наразі робити висновки, що це все й немає вороття, ще зарано», - резюмував він.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua зі слів Полякова, що конфлікт між ОП і Разумковим назрівав давно.

Також Знай.ua повідомляв, що спікер Верховної Ради Дмитро Разумков різко висловився проти перейменування держави.