Про це він розповів в ефірі телеканалу «Прямий», фрагмент якого опубліковано на офіційному сайті Національного Корпусу.

Як зауважує адвокат, згідно з кадровими рішеннями влади на посадах часто опиняються люди без професійної бази. «Якоїсь логіки в таких кадрових призначеннях немає. Тобто міністром оборони, це логічно, мала б бути людина, яка дотична до війська і розуміє проблематику», - стверджує він. Шендибило додає, що міністр оборони може бути навіть не військовою людиною, але він повинен розуміти цю проблематику.

Також він зазначає, що ЗМІ назвали незадовільний стан здоров’я офіційною причиною звільнення Тарана з посади глави Міністерства оборони України. Тим не менш сам Шендибило акцентує увагу на провальності діяльності ексміністра та його конфлікті з Русланом Хомчаком, після чого звільнили їх обох.

Аби не бути голослівним, представник Нацкорпусу нагадує про історію з ДОЗами, зрив оборонного замовлення минулого і цього року. «І зрив прийняття підзаконних актів, щоб запустити нове законодавство. Мільярдні невиплати військовим, корупційний скандал з харчуванням в армії…», - каже він. Шендибило додає, що не так давно заступник міністра оборони отримав підозру щодо розкрадання державних грошей, виділених на купівлю харчування для війська.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Білецький привітав з Днем ракетних військ та артилерії і з Днем інженерних військ.

Також Знай.ua писав про те, що Жорін заявив, що колаборанти в Україні уникають покарань.