Про це він повідомив у своєму Telegram.

«Служба у кожному роді військ Збройних Сил Україні є гідною поваги, адже війна давно перестала бути справою лише піхоти чи танкових військ України. Бажаю діючим військовослужбовцям Ракетних військ і артилерії України побільше «+» на виконання бойових завдань, а нашим інженерним військам – ніколи не потрапляти під ворожі обстріли», - заявив Білецький.

Як зазначено у Telegram полку «Азов», на честь свята ракетники, військові інженери та артилеристи полку «Азов» отримали відзнаки за свою працю.

«3 листопада під час ранкового шикування на всіх гарнізонах «Азову» воїни полку отримали цінні подарунки та подяки від командира підрозділу за сумлінне виконання службово-бойових завдань, зразкову дисципліну, високий професіоналізм та захист територіальної цілісності», - коментар з Telegram полку «Азов».

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

У публікації зазначено, що професійність та злагодженість цих родів військ нерідко ставали головними чинниками, що впливали на перебіг бою.

Як повідомляв Знай.ua, Костянтин Немічев заявив, що у нього на виборах мера Харкова вкрали голоси.

Також Знай.ua повідомляв, що за інформацією Нацкорпусу, на виборах в окрузі 197 відбувалися численні порушення.