Про це повідомили на офіційному сайті Національного Корпусу.

«Одне зрозуміло абсолютно чітко: виборчий процес в окрузі 197 протягом усього дня перетворювали на фарс руками команди провладного кандидата. Ми зафіксували десятки фактів порушення виборчого законодавства: підкупи виборців, на всіх дільницях були присутні люди зі списками виборців, які повинні проголосувати за владного кандидата. Ми зафіксували голосування за недійсними документами, агітаторів із символікою провладного кандидата, відвертий саботаж виборчого процесу», - зазначила довірена особа кандидата від Національного Корпусу Дмитра Кухарчука, Ігор Зайчук.

На сайті зазначено, що під час виборчої кампанії кандидат від Національного Корпусу Дмитро Кухарчук перебував і перебуває у СІЗО через звинувачення у хуліганських діях під час протесту під Офісом Президента. На думку представників Національного Корпусу, ця справа є повністю сфабрикованою.

«Разом з тим, у Черкаському обласному осередку Національного Корпусу повідомляють, що весь час до виборів поліція та СБУ займалися слідкуванням за бойовими побратимами Дмитра. Вони залякували людей, які надавали розголосу справі про його затримання», - зазначено у публікації.

На сайті сказано, що представники СБУ приходили з обшуками до ветерана «Азову», який є керівником спортивного залу ім. С. Амброса.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, у Нацкорпусі відреагували на використання «Байрактарів» в ОРДЛО.

Также Знай.ua повідомляв, що Нацкорпус взяв під охорону свідка страшного ДТП у Харкові.