Про це він написав у своєму Telegram-каналі.

“Використання “Байрактарів” українською армією викликало справжню істерику у росіян. Терорист Бородай, який нещодавно став депутатом Держдуми РФ, пообіцяв “знову взяти в руки автомат, щоб воювати проти України”. Мабуть, Кремль за допомогою статусу депутатів вирішив сформувати з маргінальних фріків вагомих спікерів... Чисто випадково їхня риторика співпадає з заявами офіційного Берліну. Там теж дуже занепокоєні використанням “Байрактару” українською стороною. Звісно, загибеллю українського воїна вони занепокоєні не настільки сильно”, - написав Максим Жорін.

Він зазначив, що також щодо використання “Байрактарів” висловився російський депутат Андрій Картаполов, якого в СБУ підозрюють у активній участі в подіях Іловайська. На думку Картаполова, “це зашкоджує виконанню Мінських домовленостей”.

“Сподіваюсь на готовність використовувати турецькі безпілотники всі ці заяви ніяк не вплинуть. Давно хотілось би побачити набагато впевненішу та агресивнішу політику, інакше повернення своїх територій ми не дочекаємось”, - підкреслив Жорін.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Руслан Бізяєв зазначив, що власними силами безпілотники війни не виграють.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Білецький розповів про технічні можливості України у війні з РФ.