Україна має можливості і має що протиставити Російській Федерації. Так сказав Лідер Національного Корпусу Андрій Білецький у своєму Telegram, розповідаючи про українську армію.

Як розповідає націоналіст, в України є безпілотники «Байрактар», також вона може розширити номенклатуру ударних коптерів, використати спецпідрозділи для контр-батарейної та контр-снайперської боротьби.

Про ці спецпідрозділи, які існують вже кілька років, він розповідає детальніше. «Можуть використовуватися, щоб дотиснути спецгрупи росіян, а також можуть використовуватися для дзеркального виконання таких завдань, які росіяни використовують проти нас», - пояснює Білецький.

Отже, констатує він, Україна має можливості і має що протиставити Російській Федерації. «Ці підрозділи є, але чому вони не дають відсіч?», - слушно запитує націоналіст.

Він акцентує на тому, що ЗСУ не можуть використати свої можливості через те, що влада банально налякана, а також їй не вистачає волі у воєнних питаннях. «У своєму історичному намірі добитися хай хоч будь-якою кров’ю українців, але обіцяного населенню перемир’я, Зеленський наказав вивести з фронту усі найбільш боєздатні підрозділи», - пояснює Білецький. Тому, каже він, передусім потрібно повернути підрозділи на лінії фронту і тоді вже протиставляти їх Росії.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Білецький заявив, що за допомогою загострень на фронті Росія маніпулює українською владою.

Також Знай.ua писав про те, що Білецький розповів про особливості нової тактики Росії на Донбасі.