Про це він сказав в ефірі програми "Прогноз" з Вікторією Панченко на каналі "Знай 24".

“Турецький “Байрактар” є досить розкрученим брендом. Він уже зайняв свою нішу ринку. Він конкурує у цій ніші переважно з китайськими виробниками. Серед його недоліків те, що його треба наводити на мету ізраїльськими дронами… Зараз ми спостерігаємо на Донбасі цю історію з застосуванням “Байрактарів”. Поки що це медійна складова. Річ у тім, що власними силами безпілотники війни не виграють”, - сказав Руслан Бізяєв.

Він зазначив, що якими б потужними та сучасними не були б безпілотні літальні апарати — вони не здатні самі виграти війну.

“Так, це інструмент сучасної війни, але не єдиний, не ключовий. Тому поки що війни БПЛА — це така розвідка боєм. Територію БПЛА контролювати не можуть. Для цього поки що потрібна людина. З усіма наслідками, що випливають звідси у військовій стратегії”, - додав Бізяєв.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Сергій Червонописький зазначив, що він за те, щоб до армії максимально залучалися професіонали.

Крім цього, Знай.ua повідомляв, що Вадим Трюхан розповів, що буде, якщо США втратять позиції лідера: "Їх не буде кому замінити".