Про це він розповів у новому випуску програми «Головне» на каналі «MY.UA» з блогером Катериною Павловою.

«Якщо обов'язковий призов до армії скасують прямо зараз, то ми цього не відчуємо. А це стане відчутно, коли, не дай Боже, Україні знову доведеться активно захищати свою територіальну цілісність і незалежність. Будемо чесними, у 2014 році, по суті, не армія врятувала ситуацію, а добровольчі батальйони. Ми пам'ятаємо, який був патріотизм у всіх. Я за те, щоб до армії максимально залучалися професіонали, люди, які знають свою справу», - наголосив він.

Червонописький сказав, що при цьому кожен чоловік має хоч частинку свого життя віддати своїй Батьківщині. Тому що армія та захист держави, вважає він, це всенародна справа. Нам потрібно подивитися на приклад Пакистану, упевнений він, коли вони зрозуміли, що навколо знаходяться недружні країни, то вони усвідомили, що врятувати їх може лише власна сильна армія. І в них армія – це улюблена дитина країни, акцентував він, тому в нас треба зробити так само і тоді відпадуть усі проблеми.

«Потрібно, щоб були зміни в керівництві країни. Треба, щоб спецслужби розпочали боротьбу з корупцією, яка поголовно знищує нашу армію та наші світлі голови. Адже була маса проєктів, той же турецький безпілотник Bayraktar практично створений в Україні. Треба докорінно змінювати ставлення, підхід та престижність до армії. Нам потрібно змінювати свідомість суспільства, підходи та формування цього всього. Коли суспільство буде, як в Ізраїлі, пишатися, почитати і молитися на свою армію», - резюмував він.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Малєєв розповів, чи можливий розвиток подій, який закінчиться ядерною війною в найближчому майбутньому.

Також Знай.ua писав про те, що Трегубов розповів, чи потрібно Україні вступити до НАТО.