Гість поділився інформацією у програмі «Особистість з Сергієм Дойком» з ведучим Сергієм Дойком. Трегубов виклав думки щодо стосунків України з деякими іншими державами.

«Вони для нас партнери, безумовно. Вони зацікавлені нам допомагати, але лише до певної межі. Вони навіть готові незначно пожертвувати своїми інтересами. США може і готові піти на якісь загострення, Німеччина абсолютно не готова. Готові допомагати Литва, Польща, Швеція. А ось Франція за теперішнього керівництва не готова», - зазначив політик.

Після цього Віктор Трегубов розповів про можливий вступ України до НАТО.

«Нам треба в НАТО, бо це єдина у світі ефективна система колективної оборони. Нас туди не хочуть включати. Якби ми доклали всіх зусиль у 90-х роках, то мали б шанс. Десь у 2008 могли б туди потрапити. Це не було б просто, але ми могли. Після 2008 року це стало малореальним, але це не означає, що не треба намагатися. НАТО зараз скоріше військово-політична організація», - сказав Трегубов.

І наостанок політик прокоментував поняття офшорів в Україні.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

«Теоретично офшори — нормальний інструмент. Але його застосування в Україні не нормальне. Це як бейсбольна бита. Якщо ви використовуєте її, щоби грати в бейсбол, то ніяких проблем. Але зазвичай бейсбольні бити в нашій країні використовують не для бейсболу. Жодних проблем не було б, якби офшори не використовувалися для ухилення від податків».

Нагадаємо, Знай.ua публікував розмову Дойка та Олеся Донія про владу в Україні.

Також Знай.ua презентувала інтерв’ю Дойка з Мамулашвілі про закінчення війни в Україні.