Війна на Сході України йде вже 7 років, а Росія не виконує домовленості, але коли ж передбачається кінець? Учасник російсько-української війни, командир Грузинського національного легіону Мамука Мамулашвілі у програмі «Особистість» з Сергієм Дойком про це розповів.

«Росія грає абсолютно без правил, і будь-яка підписана домовленість залишається на папері. Війна не закінчилася через бюрократію і корупцію. Була складна ситуація в армії – воля до перемоги була тільки у солдатів», - зазначив Мамулашвілі.

На думку військового, в момент війни влада займалася не тим, що треба, тому ця війна вже йде сьомий рік. За його словами, ключовими факторами послужили саме корупція і бюрократія.

«Я б уже не сказав, що вона скоро закінчиться, тому що ми бачимо заморозку конфлікту і прогнози не дуже хороші. Це точні паралелі між Грузією і Україною. Я сподіваюся, що ця війна не стане столітньою, але поки що фінішу цієї війни я ще не бачу», - підкреслив Мамулашвілі.

За його словами, поки немає передумов, щоб вважати, що конфлікт на Сході України скоро закінчиться, тому, як він зазначив, він і залишається в Україні.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Кривонос заявив, що Росія буде нарощувати свої зазіхання і розхитувати ситуацію.

Також Знай.ua повідомляв, що Курбан розповів, що Америці вигідно не загострювати відносини з Росією.