Колишній заступник секретаря Ради національної безпеки та оборони, генерал-майор Сергій Кривонос у своєму Facebook заявив, що кадрові зміни у керівництві під час війни повинні робитися свідомо. За його словами, противник завжди чекає нагоди напасти, коли ми ослаблені.

«Літо та відпускний період у самому зеніті. Народні обранці пішли на канікули. Збройні Сили кинули всі сили на стовідсоткову вакцинацію особового складу. Силові структури, МВС, СЗР, МОУ паралізовані зміною керівників або в очікуванні таких змін. В інформаційному полі вже обговорюють можливий перерозподіл підпорядкування Національної гвардії та Державної прикордонної служби України. Будь які зміни у силовому блоці в умовах війни мають проводитись дуже виважено, бути логічними і виключно з метою посилення всіх організмів», - зазначив у публікації Кривонос.

На думку Кривоноса, будь-якому ворогу вигідна ситуація заміни керівників та інші подібні процеси. Кривонос привів у приклад 2013 рік, коли, як він зазначив, Збройні Сили України трясло від переходів на нові штати та зміни підпорядкування частин, а до чого це призвело, за його словами, військові добре пам’ятають.

«Між тим, російсько-білоруські військові навчання «Захід-2021» почали набирати обертів, без особливого афішування на цьому етапі. І коли українське суспільство вийде з місячної сплячки та канікул, росіяни вже будуть нарощувати свої зазіхання і розхитувати ситуацію в Україні та шантажувати світове суспільство», - підкреслив Кривонос.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

За словами генерал-майора, про нарощення Росією своїх зазіхань свідчить риторика кремлівських спікерів.

Як повідомляв Знай.ua, Кривонос прокоментував парад дівчат на підборах.

Також Знай.ua повідомляв, що Кривонос привітав Краматорськ із Днем звільнення міста.