Про це він розповів у новій програмі «Осінній прогноз» із ведучим Владом Россом.

«Нас чекає Місячне затемнення 19 листопада, а завжди в пору, коли починається Місячне затемнення, щось починає неправильно стикуватись. Літаки починають падати, поїзди сходити з рейок, посилюються ДТП та нещасні випадки. Буде дійсно жорстка ситуація в листопаді, тому що буде жорстка опозиція планет Марса і Урану. Точна дата їхнього з'єднання буде 17 листопада, але вже така ситуація починатиметься з 15 по 21 листопада і це найкритичніший момент смертоносності у всьому місяці», - розповів він.

Росс сказав, що вступає у свої права Скорпіон, Меркурій та Марс у Скорпіоні, а Скорпіон – це знак смерті. У листопаді краще взагалі не вирушати ні в які поїздки, підкреслив він, і подорожі.

«Також буде дуже катастрофічна ситуація на початку листопада. Особливо 5 листопада буде опозиція Сонця та Урану. Тому в період з 4 по 6 листопада краще відмовитися від різноманітних поїздок. І, звичайно, на нас чекатиме складна ситуація в період Місячного затемнення. У період із 18 по 20 листопада не можна робити якісь медикаментозні маніпуляції. Особливо в цей період можуть страждати люди з легеневими, нирковими захворюваннями і той, хто страждає на подагру, у нього можуть бути складні ситуації поблизу затемнення», - резюмував він.

Як повідомляв Знай.ua, Розалія Романова розповіла, що вам дає цифра 1 в даті народження.

Популярні новини зараз
Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись "Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Також Знай.ua публікував слова Прокопюк: «Психолог – це не професія. Це покликання і відповідальність»