Про це він розповів у новому випуску програми «Акценти» з ведучою Тетяною Резвін.

«На жаль, сьогодні український парламент втрачає свою суб'єктність. Парламент все більше виконує функції допоміжного інструменту для Офісу президента. Туди спускають більшість ініціатив, а депутати є просто кнопочками, які підтримують ті чи інші законопроєкти. Повноваження парламент має згідно з Конституцією України. Проблема в іншому, що провладна партія, яка є монобільшістю, цілком і повністю підпорядковується президенту та його оточенню», - наголосив він.

Бронжуков сказав, що істина народжується в дискусії і це якраз більшою мірою стосується парламенту. У всіх цивілізованих країнах, повідомив він, у парламенті стикаються ідеями та поглядами. А в Україні зараз виходить, що це просто принтер, який друкує законопроєкти, вважає він, які цікаві більшою мірою владі. Адже гілки влади придумані не просто так, наголосив він, а кожна з них контролює іншу.

«Якщо сьогодні парламент не виконує контролюючу функцію за тим самим урядом, який здебільшого вони ж і призначають, то ми можемо говорити про те, що це може призвести до низької якості прийняття рішень на державному рівні або узурпації влади однією людиною. Цей парламент відрізняється інертністю опозиційних сил, які начебто заявляють про свої програми. При цьому ми не бачимо дієвої опозиції у парламенті», - резюмував він.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа Дубінський знайшов відповідь, чому Нефьодов залишився в Кабміні.

Знай.uа писав, хто голосував за відкриття ринку землі: поіменний список.