Про це він сказав у програмі «Що далі?» з Вікторією Панченко на каналі «Знай 24».

На думку гостя програми, Разумкову буде вигідний такий розклад, якщо депутати «Слуги народу» виключать його зі своєї команди і виникне конфлікт. «І він стане опозицією до нинішньої влади. Це буде для нього прискоренням розвитку», - підкреслює він.

Зокрема, Дзівідзінський пропонує провести аналітику і виокремити із електорату певної політичної сили ядерну частину, тобто ту, яка голосувала раніше і готова голосувати далі у будь-якому разі. «Ми отримаємо близько половини людей у нашій країні, які або ще не визначилися, або готові змінити своє рішення. Або продовжують розчаровуватись навіть будучи прихильниками, навіть у тих політсилах, які зараз представлені у парламенті», - міркує експерт.

За його словами, саме ці люди хочуть оновлення української політики людьми із досвідом. «Людьми із певними принципами, освітою, баченням, досвідом. І ті, які раніше не були в політиці. Тобто не дискредитували себе, не токсичні, не зашкварені», - пояснює Дзівідзінський. А відтак, констатує він, Разумков ідеально для цього підходить.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Дзівідзінський розповів, хто зі старих політиків міг би створити колаборацію, щоб повернутися у велику політику.

Також Знай.ua писав про те, що Давидюк розповів про сьогоднішній політичний стан Дмитра Разумкова.