Про це він сказав в ефірі програми "Що далі" з Вікторією Панченко на каналі "Знай 24".

“З тих, хто реально може претендувати на проходження до парламенту, вважаю, що скоріше ніхто. Причин багато, але два аргументи хочеться навести. Попередні колаборації не мали успіху. Можна кілька прикладів згадати, хоча б “Опозиційний блок”. Де зібрали мерів, людей, які були досить успішними у своїх містах… Їхня колаборація не спрацювала, вони навіть не змогли набрати необхідний рівень підтримки для проходження до парламенту”, - сказав Дзівідзінський.

Він зазначив, що зараз у політиці представлені найсильніші гравці з усіх попередніх політичних циклів.

“Ситуація така, вона зараз грає на руку Зеленському, що ці люди не можуть об’єднатися. Як мінімум за принципом того, що для їхнього електорату ядерного, а це і є їхній головний фундамент, за рахунок чого можна розвиватися, рости і на щось розраховувати… Електорат ніколи не зрозуміє. Неможливо, на мою думку, об'єднати електорат ОПЗЖ із ЄС”, - додав Владислав Дзівідзінський.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Олександр Качура заявив, що влада ж не священна, тому у будь-якої влади рейтинги знижуються.

Крім цього, Знай.ua повідомляв, що Петро Охотін зазначив, що коли Facebook став політикою, до нього і ставитися стали як до політичного інструменту.