Його слова пролунали у програмі «Романенко. Бесіди».

«Коли Facebook став політикою, до нього почали ставиться як до політичного інструменту. Інше ставлення було неможливо. Саме він став джерелом кризи медіасфери. Через Фейсбук люди перестали довіряти мас-медіа, переключившись на блогерів, причому не таких, яким справді варто було б довіряти. У результаті держава, яка має гарантувати безпеку та добробут, виявилася безсилою», - каже гість програми.

За його словами, такий стан справ обернувся серйозною проблемою, яку так чи інакше потрібно було вирішувати.

«Рішення було знайдено, причому досить просте – це зміна регулювального законодавства, зміна антимонопольного законодавства. Одним словом, довелося запроваджувати додаткові обмеження. Facebook вже не може бути територією свободи, оскільки він зазіхнув на питання політики», - зазначає Петро Охотін.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше він закликав боротися з інтернет-ботами, які є частиною гібридної російської агресії проти України.

Також Знай.ua повідомляв, що Охотін розповів про безліч шахраїв, які діють в Україні нібито від імені Офісу президента.