Його слова прозвучали в ефірі програми «Що далі?» на каналі «Знай 24».

«В Україні діє безліч шахраїв, які нібито представляють Офіс президента. Насправді ніяких зв'язків у них немає. Мені розповідали про людину, яка ще в 1990-ті роки брала з абітурієнтів хабарі за вступ до КНУ та інших престижних українських вишів. Якщо вступ не вдавався, вона ці гроші чесно повертала. Але й у неї не було ніяких зв'язків, просто багато абітурієнтів вступали завдяки власним знанням і здібностям. Тут працює такий же принцип. Так що не вірте кожному, хто хоче отримати ваші гроші. Так, звичайно, чутки виникли не на порожньому місці. Ситуація така: зараз президент оголосив війну злочинцям і олігархам, і дуже багато хто цим незадоволені», - каже політтехнолог.

За його словами, тут діють і політичні опоненти Зеленського всередині України, і зовнішні чинники.

«Зараз багато охочих проплатити вкидання, які паплюжать ім'я президента. Причому нинішня Telegram-субкультура така, що знайти винного вже неможливо. Є анонімний канал без власника, прив'язаний до малайзійського номера – і писати там можна що завгодно. Потім інформацію підхоплюють інші канали, і вона навіть може потрапити в топові ЗМІ», - розповідає Петро Охотін.

Популярні новини зараз
Українці ризикують залишитися без роботи та соціальних виплат Для ФОП вступили у дію нові правила За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше він торкався питання про те, чи є в нинішній Верховній Раді фракції, незалежні від олігархів.

Також Знай.ua повідомляв, що Охотін прокоментував ситуацію в українській вуличній політиці.