Своє судження він висловив в ефірі програми «Романенко. Бесіди».

«Питання в тому, які фракції можна назвати повністю залежними від олігархів. Для того, щоб внести ясність у цьому питанні, і потрібен закон про олігархів. Принаймні, так можна буде якось обмежити їх вплив. А які фракції найактивніше виступають проти цього закону? Саме ті, які контролюються старими олігархами часів Кучми. Схоже, що зараз руками нових олігархів виганяють олігархів старих. Чому «Європейська солідарність» і ОПЗЖ борються проти нового закону? Тому що відчувають, що їх час скінчився. Точно так само вони свого часу відсунули в бік «червоних директорів», а ті ще раніше відсунули партійну номенклатуру», - вважає гість програми.

До числа тих олігархів, чий час йде, Охотін відносить і Коломойського.

«Він далеко не всесильний. Говорили, що Коломойський має стовідсотковий вплив на Зеленського, але де він? Говорили про його вплив на інших політиків – де він? Я думаю, що позиції Коломойського були сильно підірвані у 2016 році, коли у нього відібрали «ПриватБанк», - каже Петро Охотін.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше він прокоментував ситуацію, яка склалася в українській вуличній політиці.

Також Знай.ua повідомляв, що, за словами Охотіна, виборці в Німеччині налаштовані в основному на користь Росії.