Яка ситуація склалася зараз у вуличній політиці України? Цю ситуацію у програмі «Що далі?» на каналі «Знай 24» коментує політолог Петро Охотін.

«У вуличній політиці варто звернути увагу на партію «Національний корпус» і структури, пов'язані з нею. Є також угруповання С-14, деякі представники якого зараз присутні в Муніципальній варті. Я вважаю, що це плюс, тому що хай краще люди з бойовим досвідом працюють з місцевою владою, ніж йдуть в якісь напівкримінальні групи. По-моєму, це хороше рішення, і такі структури чіпати не потрібно. Є й угруповання, яке проявило себе в справі Сергія Стерненка, причому, за деякими даними, його підтримує шоу-мен Сергій Притула. До речі, адже і «Голос» активно підтримував Стерненка. Ця група людей теж дуже важлива. Нарешті, окремо варто розглядати ветеранські організації», - вважає експерт.

На його думку, ці організації найкраще структуровані.

Як повідомляє Знай.ua, раніше лідер «Нацкорпусу» Андрій Білецький звинуватив владу у фальсифікації справи стосовно харківських ветеранів.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що лідер київського відділення цієї організації Сергій Тамарін розповів про те, як вона відреагує на цю подію.