Як Нацкорпус відреагує на те, що сталося в Харкові? На цю тему міркує голова Київського відділення Нацкорпусу Сергій Тамарін у програмі Мирослави Бобровської «А як насправді?».

За словами Тамаріна, спершу проведуть брифінг і пресконференцію, на якій вони дадуть відповідну інформацію. Водночас він підкреслює, що все буде відбуватися за участі адвокатів та юристів. «Будуть публічно людям донесені висновки, щодо обґрунтованості цих звинувачень, обшуків», - розповідає гість програми і додає, що обшуків було 15, хоч говорилося й про 50.

Після цього, каже він далі, відбудуться акції протесту в адресу Офісу президента. «Проблем, мені здається, у цього апарату мало б було бути набагато більше з іноземною агентурою, яка вішає і вбиває тут своїх опонентів», - міркує Тамарін.

Отже, він констатує, що Нацкорпус не залишить обшуки та затримання «азовців» у Харкові без відповіді. «Відповідь наша однозначно буде. Вона буде, я впевнений, що поміркована, але жорстка», - констатує гість програми.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Тамарін розповів, чому Національна гвардія підпорядкована президенту.

Також Знай.ua писав про те, що Тамарін прокоментував ситуацію з «Нацкорпусом» у Харкові.