Про це він розповів у новому випуску програми «Головне» на каналі «MY.UA» з Катериною Павловою.

«Влада ж не священна, тому у будь-якої влади рейтинги знижуються. Але в нас деякі політики від зниження свого рейтингу на 1% дуже засмучуються. Це не потрібно так сприймати близько до серця, бо це є нормальний процес. Адже рейтинг - це як кредит, який ти отримуєш, і потім щомісяця платиш за відсотковими ставками», - наголосив він.

Качура сказав, що тим більше всі політтехнологи не можуть зрозуміти феномен рейтингу Зеленського, він може як впасти, так і відновитися. У жодного президента до Зеленського, підтвердив він, такого не було, і якщо їхній рейтинг падав, то назад вже не відновлювався. Але тільки рейтингом жити не можна, вважає він, бо найправдивіший і найголовніший рейтинг – це той, який люди ставлять у бюлетенях для голосування.

«І це найкраща соціологія та найправдивіший рейтинг. Тому що я пам'ятаю випадки, коли люди, котрі мають 1% у рейтингу на виборах, отримували 5%. І пам'ятаю тих політиків, які завжди були на перших місцях у соціологічних опитуваннях, ніколи не проходили до парламенту і не ставали президентами. Тому це все дуже відносно, і я до цього скептично ставлюся», - резюмував він.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше голова Комітету з питань ЖКГ Олег Попенко пояснив причину підвищення тарифів на тепло.

Також Знай.ua повідомляв, що електромережі Київщини готові до опалювального сезону.